Lange opdrachten

 

OCW.png

Freelance crossmediaal bedrijfsjournalist

Als crossmediaal bedrijfsjournalist bedenk, maak en redigeer ik content voor zowel de interne als externe communicatiekanalen van het Ministerie van OCW. Denk hierbij aan interviews, achtergrondverhalen, reportages, video’s, podcasts, social-mediaposts en infographics.

Periode: maart - juli 2019


leidenuni.png

Freelance interviewer en schrijver

Voor een project over inclusief onderwijs interview ik studenten over hun ervaringen binnen de universiteit. Ik bereid de interviews voor, neem ze af en schrijf ze uit. Daarnaast verzorg ik de eindredactie van het boekje waarin de interviews gepubliceerd worden. Na publicatie van het boekje gaat het project online door.

Periode: augustus 2018 - heden


BBH.gif

Freelance interviewer, tekstschrijver en eindredacteur

Voor de websites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl bedacht, schreef en redigeerde ik content, die bestond uit verrassende artikelen en interviews, mooie fotoreportages en handige verzorgingstips. Daarnaast dacht ik mee over de gewenste beeldtaal en werkte ik mee aan verschillende contentproducties zoals We Need More Flowers.

Periode: februari 2018 - januari 2019


Logo-ANWB-logo-fc-272x140.png

Freelance tekstschrijver

Tijdens deze opdracht was ik verantwoordelijk voor de content in Iris, de virtuele assistent vande ANWB. Ik bedacht en schreef en redigeerde content. Daarnaast herschreef en redigeerde ik AVG-gerelateerde documenten zoals het Privacy Statement, de Cookie Statement en de Algemene Voorwaarden van de ANWB.

Periode: december 2017 - juni 2018